AYDIN ÇİNE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Kutlama Programıyla Başladı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Kutlama Programıyla Başladı.

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı 'İlköğretim Haftası' kutlama programı çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu'nda devam eden kutlamalarda saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunulmasının ardından, açılış konuşması Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokul Müdürü Kamil Kılcı tarafından yapıldı. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan da günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı ve tüm öğrenciler ile öğretmenlere başarı temennisinde bulundu.

Açılış törenine, Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan Çine İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Asb.Kd.Bçvş. Dinçer Zeybek, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Şiirler ve halk oyunları gösterileriyle devam eden törende ilk ders etkinliğine Çine Kaymakamı Turan Erdoğan başkanlığında diğer protokol üyeleri 3/D Sınıfında katıldı ve Hayat Bilgisi dersine eşlik etti.

2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasıyla, öğrenci ve öğretmenlerimiz ders başı yaptı ve ilk defa okulla tanışan öğrencilerimiz başta olmak üzere çocuklarımızın heyecanı görülmeye değerdi.21-09-202221-09-2022

Hamidabat Mah. Hükümet Konağı kat4 - 02567113416

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.